musz.nl
/

Atelier & winkel

 

Creatief aan de slag in atelier Musz !

 

Hallo,

Leuk dat je op de site van Musz bent! Mijn naam is Elise van der Molen. In mijn atelier Musz geef ik regelmatig creatieve workshops. Een workshop duurt gemiddeld 2,5 uur. Er zijn workshops op doordeweekse dagen en op zaterdagmiddag. Sommige workshops worden verzorgd door andere mensen. Je kunt werken met onder andere kralen, wol, papier, stempels, verf, inkt en stof.

Het atelier biedt ruimte aan 8 deelnemers. Wil je met een groep vriendinnen afspreken en samen aan de slag gaan, dan is dat te regelen. Heb je zin in een workshop? Of wil je graag zelf een workshop geven? Neem contact op via het contactformulier of via Facebook. Kijk maar eens op de facebookpagina Musz atelier&winkel.  Je kunt ook gezellig binnenlopen. De winkel en het atelier zijn op donderdag en vrijdag open van 10.00-17.00 uur en wisselend ook op andere dagen als ik in het atelier ben. Of stuur een email. Lees ook de nieuwsbrieven:

Musz heeft naast een atelier ook een winkel. In de winkel zijn speelgoed, cadeauartikelen,  leuke zelfgemaakte en vintage producten en een groot assortiment post-en wenskaarten te koop.

Het workshopprogramma is aangepast vanwege de coronacrisis. Wil je graag een fee vilten, een mooi windlicht versieren met macramé,  de basisvaardigheid van nat-vilten leren of een paperbag journal maken? houd dan deze website en mijn FB pagina in de gaten. Als je een berichtje naar mij stuurt, dan mail ik jou wanneer er een workshop staat ingepland. 

Graag tot ziens in mijn winkel, blijf opgewekt en  creatief bezig!!

Elise